Archives : nov.-2015

    Home / 2015 / novembre
22 novembre, 2015

CÉRVOLES BLANC

CÉRVOLES BLANC
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

D.O. Costers del Segre. El Cérvoles Blanc està elaborat amb 50% Chardonnay i 50% Macabeu procedents de vinyes de més de 20 anys d’edad.Vendimia manual. Fermentació de les varietats per separat en bótes noves de roure francès d’Allier. Criança sobre lies. 8 mesos de criança en les mateixes bótes de roure francès amb bâtonnage periòdic
Read more

21 novembre, 2015

TIMBAL DE CONFIT D’ÀNEC AMB PATATA I POMA

TIMBAL DE CONFIT D’ÀNEC AMB PATATA I POMA
Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: Dues cuixes de confit dànec Dues patates Una poma i mitja Mitja ceba 2/4 d’una ampolla de vi negra 50ml d’aigua Una branca de romaní fresc Dues cullerades de sucre morè PREPARACIÓ: Vaig comprar dues cuixes confitades d’ànec ja que érem dues persones. Començarem dessossant les cuixes de confit i reservant el greix. La
Read more

20 novembre, 2015

DIVENDRES!

DIVENDRES!
Posted in : General on by : Sílvia Molina

I quins bons plans tenim? TAPANTONI: Ruta de tapes pel barri de Sant Antoni. 2,50 euros i entra la tapa amb una canya o bé una copa de vi depèn del bar http://www.tapantoni.com/ 1A EDICIÓ DE PLATETS PER GRÀCIA: Un platillo+ Cervesa Inèdit de 33cl per 2,90 euros http://www.gastronosfera.com/es/rutas-y-jornadas/1a-edicion-platets-per-gracia ANIMEU-VOS!!  

15 novembre, 2015

CREMA DE MONIATO

CREMA DE MONIATO
Posted in : Cremes on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: 2 Moniatos Mig porro gran Una patata mitjana 200ml de brou de quan bullirem la verdura 200ml de llet evaporada 30gr de mantega PREPARACIÓ: Començarem pelant tallant a daus els moniatos, la patata i el porro. En una paella amb un raig d’oli, hi abocarem la verdura i saltarem la verdura una estona. Ho
Read more

15 novembre, 2015

CREMA D’ESPÀRRECS

CREMA D’ESPÀRRECS
Posted in : Cremes on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: Espàrrecs verds 150gr de nata liquida Mitja ceba Got de vi blanc PREPARACIÓ: Picarem a trossos els espàrrecs i la ceba. Començarem sofregint en una paella amb un raig d’oli la ceba fins que quedi daurada. A continuació afegirem els espàrrecs i esperarem 5 minuts a que agafin color, afegint també el got de
Read more

14 novembre, 2015

MAGRET D’ÀNEC AMB FRUITS VERMELLS

MAGRET D’ÀNEC AMB FRUITS VERMELLS
Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: M’agret d’ànec Bossa de fruits del bosc de la Sirena: 500gr de fruits vermells 120 gr de sucre El suc de mitja llimona Un raig de vi Pedro Ximenez Sal en escates PREPARACIÓ: Comencem preparant la salsa de fruits vermells. Aboquem la bossa dels fruit dins un bol per portar-lo a ebullició juntament amb
Read more

14 novembre, 2015

XISTORRA A LA CERVESA

XISTORRA A LA CERVESA
Posted in : Aperitius on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: Xistorra Cervesa PREPARACIÓ: Aliment que pertany al grup dels embotits. Pel seu alt contingut en vitamina B1, el consumo de xistorra ajuda a superar l’estrès i la depressió. Molt recomanat menjar-ne en períodes de lactància o embaràs i també després d’operacions o durant períodes de convalescència. L’alt contingut de vitamina B3 de la xistorra,fa
Read more