Archives : gen.-2015

    Home / 2015 / gener
31 gener, 2015

BODEGA MONTFERRY A SANTS

BODEGA MONTFERRY A SANTS
Posted in : Restaurants al barri de Sants on by : Sílvia Molina

Bodega Montferry, situada al barri de Sants, al carrer Violant D’hongria Reina d’Aragó. Molt de moda últimament, es tracta d’una antiga bodega fundada al 1965 que estava apunt de tancar per jubilació i la porten un geòleg, la seva dona i juntament amb el creador del blog “En Ocasiones veo Bares” . Local petit, amb
Read more

25 gener, 2015

RAVIOLIS DE CARBASSÓ AMB FORMATGE BLAU I PEBROTS

RAVIOLIS DE CARBASSÓ AMB FORMATGE BLAU I PEBROTS
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: (2 persones) – Un pebrot vermell – Un carbassó – Formatge blau PREPARACIÓ: El formatge té, de forma concentrada, la major part de nutrients de la llet. Els seus components principals són les proteïnes i els greixos. En destaca l’elevada quantitat de calci, important per una correcta formació d’ossos i dents, que pot arribar
Read more

25 gener, 2015

CRESTES DE SOBRASSADA AMB MEL

CRESTES DE SOBRASSADA AMB MEL
Posted in : Aperitius on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Bona sobrassada – Oblees La Cocinera – Un ou – Mel – Sèsam pera  decorar PREPARACIÓ: Un aperitiu molt molt fàcil i bo. Començarem posant el forn perquè s’escalfi a 180 graus. A un bol, barrejarem la sobrassada i la mel. L’oblea és fàcil de cuinar ja que es fa ràpid al forn
Read more

18 gener, 2015

ALBERGÍNIES AMB MEL, LLOBARRO

ALBERGÍNIES AMB MEL, LLOBARRO
Posted in : Verdures on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: (Per a dues persones) – Una albergínia – 75 grams de farina – Mig got d’aigua – Mel o mel de canya PREPARACIÓ: La mel és una solució concentrada de sucres, principalment glucosa i fructosa, que constitueixen el percentatge més gran, així com petites quantitats d’aminoàcids, àcids orgànics, vitamines, minerals i pigments. La mel té nombroses propietats,
Read more

6 gener, 2015

RESTAURANT 3 ATELIER GASTROBAR EDDIE AROLA A L’EIXAMPLE

RESTAURANT 3 ATELIER GASTROBAR EDDIE AROLA A L’EIXAMPLE
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

Atelier Gastrobar Eddie Arola, situat entre Aribau i Muntaner, és un restaurant recomanable, al capdavant hi ha l’Eduard Arola amb una gran trajectòria professional. Germà den Sergi Arola, amb el què ha treballat i aconseguit reconeixement com a xef internacional. El local és molt acollidor, amb encant i personalitat. Tenen una gran barra on es
Read more

6 gener, 2015

SOPA DE CEBA

SOPA DE CEBA
Posted in : Cremes on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: (Per a dues persones) – 3 cebes i mitja – Formatge ratllat Emmental – 1 L de caldo de verdures – Un ou per persona – Tres llesques de barra de pa per persona – 25 gr de mantega  – Una cullerada de farina   PREPARACIÓ: És força rica en hidrats i vitamines: conté
Read more