Archives : des.-2014

    Home / 2014 / desembre
30 desembre, 2014

CREMA DE XAMPINYONS

CREMA DE XAMPINYONS
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS (2 persones): – 250 gr de xampinyons  – Una ceba – 500 ml de caldo de pollastre – 40 gr de mantega – 125 ml de llet – 30 gr de farina – Un rovell d’ou – Julivert PREPARACIÓ: Des del punt de vista nutricional, els xampinyons i bolets tenen moltes característiques desitjables en
Read more

28 desembre, 2014

CAGA TIÓ

CAGA TIÓ
Posted in : Decoració de taules on by : Sílvia Molina

  Menú NIT TIÓ Llagostins i camagrocs amb oli de tòfona Sopa de ceba  Bacallà amb xampinyons a la sidra Got de iogurt amb fruites del bosc Vi negre Llàgrimes, D.O: Terra Alta   Gràcies a la meva parella, avui el mèrit d’ell!  

20 desembre, 2014

POP AMB PATATA

POP AMB PATATA
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS (6 gots): – Dos Pops cuits – Quatre patates – Pebre vermell – Llorer (opcional) PREPARACIÓ: Aperitiu molt fàcil, entra per la vista i molt bo. Començarem bullint les patates ja que tarden més temps, anem comprovant amb un escuradents quan estiguin apunt, les retirem i les pelem. Pel que fa el pop,
Read more

16 desembre, 2014

XAMPINYONS AMB SOBRASSADA

XAMPINYONS AMB SOBRASSADA
Posted in : Aperitius on by : Sílvia Molina

 INGREDIENTS: – Xampinyons grans – Sobrassada – Mel PREPARACIÓ: La sobrassada és conservació pragmàtica convertida en exuberància llaminera. És convertir en potència sublim la barreja de carn de porc finament picada amb pebre vermell. N’hi ha de grans i inflades com els ventres que les contenen, n’hi ha d’estretes i allargades perquè així són els
Read more