Archives : nov.-2014

    Home / 2014 / novembre
23 novembre, 2014

RESTAURANT EL PASSATGE DEL MURMURI A L’EIXAMPLE

RESTAURANT EL PASSATGE DEL MURMURI A L’EIXAMPLE
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

  El Passatge del Murmuri, està ubicat a l’Hotel Boutique Murmuri, a la mateixa Rambla Catalunya,  al centre de Barcelona. És un espai modern i elegant amb vistes al Passatge de la Concepció, ens deleiten amb els seus platillos, tapes i receptes amb propostes culinaries ben bones, aposten per ingredients de temporada i proximitat. L’ambient
Read more

23 novembre, 2014

RAP A LA PLANXA AMB PATATES

RAP A LA PLANXA AMB PATATES
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Rap fresc – Patates PREPARACIÓ: Primer de tot bullirem les patates amb aigua i sal, amb l’ajuda d’un escuradents sabrem si estan fetes (aproximadament 30′). Quan ho tinguem i ja no estiguin calentes les podrem manipular. Les tallarem deixant la pell i aniran a la planxa amb un raig d’oli d’oliva. Les reservarem.
Read more

16 novembre, 2014

OKTOBERFEST AL NOVEMBRE, EIN PROSIT!

OKTOBERFEST AL NOVEMBRE, EIN PROSIT!
Posted in : Decoració de taules, Festes on by : Sílvia Molina

Aquest dissabte nit a terrassa vàrem muntar amb els amics una Oktoberfest autèntica! Els nou comensals vàrem disfrutar i preparar-ho tot juntets. Decoració, bones birres alemanyes i barreja de catalanes artesanes, el sopar ben autèntic. Amanida de pollastre, api i parmesà i de segon salsitxes de diferents tipus amb salses..      EIN PROSIT bonics!!   
Read more

9 novembre, 2014

PROTOCOL A TAULA

PROTOCOL A TAULA
Posted in : Decoració de taules on by : Sílvia Molina

  Alguns consellets perquè no us equivoqueu quan poseu la taula. Es recomana posar unes estovalles de colors clarets: com el blanc o el color marfil, excepció d’alguna festa especial com ara per Nadal. Pel que fa els tovallons les mides normalment són 60×60 cm, les podrem col·locar al damunt del plat o bé a la part esquerra del
Read more

9 novembre, 2014

LASANYA DE ROVELLONS I FORMATGE DE CABRA

LASANYA DE ROVELLONS I FORMATGE DE CABRA
Posted in : Verdures on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Un carbassó – Rovellons – Ceba – Nata líquida – Brandy ELABORACIÓ: Començarem preparant el carbassó, la base de la lasanya. Amb l’ajuda d’una mandolina, tallarem el carbassó en làmines (vigileu que no se us trenqui com a mi…) Prepararem la ceba, tallada a trossos petits en una paella amb oli d’oliva. En
Read more

1 novembre, 2014

LLOBARRO AMB FAVETES I CRUIXENT DE PORRO

LLOBARRO AMB FAVETES I CRUIXENT DE PORRO
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Pot de favetes – Porros – Llobarros frescs PREPARACIÓ: Primer de tot comencem escorrent les favetes, retirant l’oli, A l’hora d’acabar el plat, posem el cassó de les favetes al foc uns minuts. Tallem el porro en juliana fina i el fregim en oli calent però no massa, perquè es crema de
Read more