Archives : oct.-2014

    Home / 2014 / octubre
26 octubre, 2014

SARDINES A LA PLANXA AMB PATATA HASSELBACK

SARDINES A LA PLANXA AMB PATATA HASSELBACK
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Sardines fresques – Alls i julivert – Patates mitjanes PREPARACIÓ: Aquest aliment, considerat ben humil fins fa poc a la nostra cuina, es pot enorgullir de la seva riquesa nutritiva. Conté minerals essencials com el calci, el ferro, el iode i sobretot és una font important dels famosos àcids grassos omega-3, bons
Read more

20 octubre, 2014

JEAN LEON 3055 MERLOT

JEAN LEON 3055 MERLOT
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

Com a curisotat, 3055 és el número de llicència de taxista de Jean Leon, un dels seus primers treballs. Simbolitza els seus orígens. D.O. Penedès. Elaborat amb raïms de la varietat Merlot i Petit Verdot, passen per una fermentació  en tines d’acer inoxidable. Posseeix una criança en bóta de roure durant 4 mesos i una posterior
Read more

20 octubre, 2014

BACALLÀ AMB TIMBAL DE VERDURES

BACALLÀ AMB TIMBAL DE VERDURES
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Bacallà – Carbassó – Ceba – Pebrot vermell – Pebrot verd – Tomàquets PREPARACIÓ: Comencem preparant el timbal. En una paella amb oli, tallem a juliana la ceba i la fregim, afegirem els tomàquets ratllats. Mentrestant posar les rodanxes al forn de carbassó fins que veiem a ull que estiguin fetes. Retirar
Read more

19 octubre, 2014

FILET DE VEDELLA AMB FOIE I CEPS

FILET DE VEDELLA AMB FOIE I CEPS
Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Filets de vedella – Ceps – Foie – Crema de llet PREPARACIÓ: Començarem posant en un bol els ceps ja que els hem de deshidratar. Seguidament marcarem la carn en una planxa amb un raig d’oli d’oliva, reservem. Farem els ceps a la mateixa planxa, afegint la crema de llet, uns minuts
Read more

19 octubre, 2014

ESPÀRRECS VERDS AMB MOSTASSA I MEL

ESPÀRRECS VERDS AMB MOSTASSA I MEL
Posted in : Verdures on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Espàrrecs verds Per a la vinagreta – Dues cullerades de mostassa Dijon o Antigua – Dues cullerades de mel – tres cullerades d’oli d’oliva verge extra – Dues cullerades de vinagre – Sal PREPARACIÓ: Primer de tot prepararem la vinagreta de mostassa, mel i oli d’oliva extra verge. Aleshores, podem en un
Read more

19 octubre, 2014

RESTAURANT TOC AL MAR A BEGUR

RESTAURANT TOC AL MAR A BEGUR
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

    Toc al Mar, situat a peu de sorra de la platja d’Aiguablava a la Costa Brava. Aquest xiringuito ens ofereix una autèntica gastronomia Mediterrànea. La seva especialitat són els peixos a les brases d’alzina, sempre els mostren abans de cuinar-los, peixos salvatges precedent de les barques dels pescadors de la zona.     
Read more

12 octubre, 2014

FESTA DELS 50

FESTA DELS 50
Posted in : Festes on by : Sílvia Molina

Festa dels 50 de me mare! ja fa un temps però és bo recordar aquell moment màxim de felicitat per tots i recordar què fantàstic va quedar la decoració i el càtering. No podía haver sigut possible sense la gran ajuda d’en Lluís, la Xoxi i en Matteo, gràcies de nou per donar-ho tot aquell
Read more