Home / Ous / TRUITA DE PATATES AMB CEBA
13 juliol, 2014

TRUITA DE PATATES AMB CEBA

Comments : 2 Posted in : Ous on by : Sílvia Molina

IMG_4875

 

INGREDIENTS (2 persones):

– Tres ous frescos

– Una patata gran

– Mig pebrot verd

– Una ceba

– Brou de verdures o pastilla Avecrem

PREPARACIÓ:

Primer de tot prepararem els ingredients, és a dir, pelar la patata i tallar-la a trossos petits, fer el mateix amb mig pebrot verd i amb una ceba. Reservem ja que ho farem pas a pas sense barrejar els ingredients.

En una paella amb oli d’oliva hi farem la ceba a poc a poc fins que agafi color. Quan ho tinguem ho afegim a la batedora i seguim cuinant la patata a la paella, a poc a poc… quan estigui feta l’afegirem dins la batedora i per últim farem els trossos de pebrot verd a la paella. De manera que hem anat afegint a la batedora els tres ingredients per a separat. Barregem amb una cullera de fusta.

Mentrestant en una cassola hi afegirem aigua i la pastilla d’Avecrem, el tindrem al foc fins que bulli i retirarem.

Agafem els treus ous, separarem les clares dels rovells, ens interessen els tres rovells. Els afegirem dins la batedora, incorporem sal i pebre i els batem al gust, combinant amb el caldo calent.

Quan es refredi, reservar a la nevera i servir fresquet.

Decorar el plat amb un tros de formatge i si teniu pernil ibèric millor, jo no en tenia.. gràcies per la recepta David! L’aniré millorant d’aspecte però està brutal.

 

 

2s COMMENTS

2 thoughts on : TRUITA DE PATATES AMB CEBA

  • juliol 15, 2014 at 9:40 am

    Que original! i el pebrot li deu donar un “puntillo”…molt bona pinta! 😉

    • Sílvia Molina
      agost 18, 2014 at 6:54 pm

      Ho has de provar Moni, brutal i et quedes amb els comensals!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *