Archives : maig-2014

    Home / 2014 / maig
25 maig, 2014

SOPAR D’AMICS

SOPAR D’AMICS
Posted in : Decoració de taules on by : Sílvia Molina

Us mostro la decoració de la taula, l’aperitiu i el menú de la nit. Soparet amb uns amics de Banyoles i de Barcelona.  Menú Culleres de pernil ibèric amb tomàquet Piruletes de formatge de cabra banyades amb melmelada de figues Piruletes de formatge Carpaccio de vedella amb parmesà Pa amb tomàquet Calamars farcits de carn i
Read more

25 maig, 2014

RESTAURANT EL RACÓ DE L’AGÜIR A L’EIXAMPLE

RESTAURANT EL RACÓ DE L’AGÜIR A L’EIXAMPLE
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

El Racó de L’Agüir, situat a l’Eixample al carrer Tamarit, és la fusió d’una cuina de mercat tradicional amb les noves tendències culinàries. Han estat guardonats amb el Plat D’Or de la gastronomia. La bodega destaca per l’absoluta fidelitat que professa als vins catalans, sense passar per alt els millors representants de la geografia espanyola
Read more

13 maig, 2014

SCALLOPS AL FORN

SCALLOPS AL FORN
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Scallops – Pernil ibèric – Una ceba – Una mica de pa ratllat PREPARACIÓ: El peixater ens ha netejat i obert els Scallops. Col.locarem en una safata de forn els scallops, tallarem ben petit el pernil ibèric i també la ceba, col.locar-ho al damunt. Perquè es faci millor al forn hi posarem
Read more

11 maig, 2014

DAUS DE TONYINA AMB CREMA DE PÈSOLS

DAUS DE TONYINA AMB CREMA DE PÈSOLS
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Un filet gruixut de tonyina (200 gr aprox) – Sèsam – 200 gr de pèsols (en el meu cas congelats, sinó cuits) PREPARACIÓ: Aquestes petites verdures lleguminoses són plenes de vitamines que són específiques per al bon funcionament del sistema nerviós i que, fins i tot, ens poden ajudar a superar el nerviosisme i a
Read more

6 maig, 2014

BAR CALDERS A SANT ANTONI

BAR CALDERS A SANT ANTONI
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

    El Bar Calders, està situat al barri de Sant Antoni, exactament al carrer parlament i està dedicat al poeta català Pere Calders, autor primordial de la literatura catalana del segle XX.    La carta és variada, clàssica però amb un puntillo innovador. Combina  entrants com l’hummus i aperitius mexicans; naxos, quesadilles o bé patates braves Sant Antoni que són
Read more

4 maig, 2014

DINAR DE SANT JORDI A L’ATN

DINAR DE SANT JORDI A L’ATN
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

  Dinar de Sant Jordi Patates de la Deu (les artesanes d’Olot), farcides de carn. Pastís de vieires amb cremós d’alvocat  Arròs caldós de suquet de rap amb llagostins   Suprema de salmó amb salsa de cítrics, fons d’espinacs babay i terra d’olives Rostit de pollastre de pagès amb escamarlans  Pastís de Sant Jordi

2 maig, 2014

AMANIDA TÈBIA DE BOLETS I PERNIL D’ÀNEC

AMANIDA TÈBIA DE BOLETS I PERNIL D’ÀNEC
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Una bossa d’amanida “brotes tiernos” – Pernil d’ànec – Un pot de bolets petits envasats – Pinyons – Per la vinagreta: mostassa, vinagre de xerès, oli d’oliva, sal i pebre PREPARACIÓ: En una paella amb una mica d’oli, torrarem els pinyons i els reservarem. Seguidament escorrem el pot dels bolets i en
Read more