Archives : abr.-2014

    Home / 2014 / abril
27 abril, 2014

MIL FULLES DE NATA

MIL FULLES DE NATA
Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

 INGREDIENTS: – Pasta de full – Pinyons – Nata per muntar – Sucre – Sucre glass – Un ou PREPARACIÓ: Primer de tot posarem el bol on volem muntar la nata i el brick de nata al congelador, serà més fàcil muntar-la. Els pinyons els remullem en aigua. Estirem la làmina de pasta de full fins
Read more

27 abril, 2014

DAUS DE TONYINA AMB CEBA

DAUS DE TONYINA AMB CEBA
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Tonyina – Ceba – Sucre morè PREPARACIÓ: Posarem en una paella amb oli d’oliva, la ceba tallada a juliana. Estarà a foc lent durant minuts ja que la volem caramel.litzar, per ajudar-nos hi afegirem sucre morè. Quan veiem que ho tenim fet, en una planxa amb el foc ben fort i amb
Read more

27 abril, 2014

AMANIDA DE RÚCULA I PERA

AMANIDA DE RÚCULA I PERA
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

    INGREDIENTS: – Rúcula – Una pera d’aigua – Formatge de cabra fresc – Anous PREPARACIÓ: Un estudi publicat a la revista British Journal of Nutrition suggereix que el consum de anous pot ajudar a millorar el pensament crític i especialment en el raonament deductiu, la capacitat de discernir les respostes correctes de les
Read more

27 abril, 2014

SOPAR PICA PICA

SOPAR PICA PICA
Posted in : Decoració de taules on by : Sílvia Molina

  Menú sopar Fuet, formatge curat Pa amb tomàquet Olives Amanida de formatge de cabra Amanida d’espinacs amb salmó fumat, espàrrecs verds i formatge brie Hummus amb palets Quiche Lorraine Coca de recapte Vi Mustillant de gramona  

27 abril, 2014

RISOTTO D’ESPÀRRECS VERDS

RISOTTO D’ESPÀRRECS VERDS
Posted in : Arrossos on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Arròs bomba (2 persones) – Una ceba – Espàrrecs verds – Brou de verdures – Mantega – Formatge parmesà – Vi blanc PREPARACIÓ: L’espàrrec es diu així perquè conté molta asparagina, un aminoàcid amb un efecte molt característic que descobrirem tot seguit. Aquesta hortalissa de gust tan peculiar és, en realitat, la tija
Read more

21 abril, 2014

TORTELL DE NATA I CREMA

TORTELL DE NATA I CREMA
Comments : 2 Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

    INGREDIENTS: – Pasta de full – 4 ous – 150 gr de sucre – Dues cullarades de Maizena – 500 ml de llet – Un tronc de canyella – Una taronja – Nata per muntar i sucre – Sucre glass PREPARACIÓ: Comencem estirant la pasta de full, per a fer la forma desitjada
Read more

21 abril, 2014

RESTAURANT LA TAVERNA DEL PORT A SITGES

RESTAURANT LA TAVERNA DEL PORT A SITGES
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

 Situat al Port d’Aiguadolç de Sitges, és un punt de referència gastronòmic des de 1978 on es pot gaudir d’unes excepcionals vistes sobre els molls de pescadors. Combinen l’autèntica i tradicional cuina catalana i mediterrània amb pinzellades modernes i originals, exquisits peixos elaborats al carbó i marisc frescos. La decoració interior marinera té el seu encant però vàrem
Read more