Archives : març-2014

    Home / 2014 / març
30 març, 2014

AMANIDA DE FAVES I PERNIL

AMANIDA DE FAVES I PERNIL
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

    INGREDIENTS: – Tomàquets xerry – Pernil ibèric – Pot de favetes de la casa Ferrer – Amanida variada PREPARACIÓ: En un colador, posarem les favetes perquè es desprengui l’oli. Mentrestant, en el plat on volem servir l’amanida, hi posarem fulles de diferents enciams i tallarem els tomàquets per a la meitat. Afegim les
Read more

23 març, 2014

GOT DE IOGURT AMB GALETES I VIRUTES DE XOCOLATA

GOT DE IOGURT AMB GALETES I VIRUTES DE XOCOLATA
Comments : 3 Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Iogurt grec, tants com comensals – Galetes Maria – Xocolata negre PREPARACIÓ: Fem a trossos petits les galetes i les introduim al fons dels gots que utiltzem. Al damunt hi afegim el iogurt que haurem batut prèviament i les virutes de xocolata amb l’ajuda d’un ganivet rascant a la tableta de xocolata.

23 març, 2014

BACALLÀ AMB ROMESCO

BACALLÀ AMB ROMESCO
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Bacallà – Pot de romesco – Alls i bitxo PREPARACIÓ:  La salsa romesco s’utilitza com acompanyament i guarnició de qualsevol plat, encara que s’acostuma a fer servir amb plats de carn, peix i verdures. És una salsa consistent, amb molt de cos, pel seu contingut en fruits secs i oli, fet que
Read more

23 març, 2014

AMANIDA DE PERA I BRIE

AMANIDA DE PERA I BRIE
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Una pera per persona – Formatge brie – Fulles d’amanida – Mel – Per la vinagreta: Un iogurt grec, pinyons, pernil dolç o bé bacó, mel, reducció de Mòdena PREPARACIÓ: Posar oli dins d’una font per anar al forn i posar-hi al damunt els talls de peres, tants com comesals. Salpimentar una
Read more

16 març, 2014

BLANC SUBUR

BLANC SUBUR
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

  D.O. Catalunya, varietat de raïm Malvasia 100% Sitges. Servit entre 10-12 graus. Color brillant, blanc pàl.lid amb reflexos verdosos. L’olfacte destaquen aromes de fruites tropicals, com el mango, maracujà o la papaia i algunes notes florals. aporten complexitat i subtilesa. A la boca és un vi saborós amb una lleugera acidesa que el torna
Read more

11 març, 2014

ESPAGUETIS AL AGLIO E OLIO

ESPAGUETIS AL AGLIO E OLIO
Posted in : Pasta on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Espaguetis – Julivert – Alls – Bitxo PREPARACIÓ: Posarem a coure els espaguetis amb abundant aigua bullint i amb sal durant el temps que indiqui el fabricant de la pasta, removent perquè la pasta no s’enganxi. Mentrestant preparem l’acompanyament. Pelem i tallem a làmines els alls. Rentem el julivert i el piquem
Read more

9 març, 2014

SIÓS LES CREUS 2009

SIÓS LES CREUS 2009
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

                D.O. Costers del Segre. 100% Ull de Llebre. Servit entre 15-17 graus. Roig i lluent, concentrat al centre de la copa; nas especiat, amb un fons de confitada; rodó, golós i sobretot una acidesa present madura i llaminera que fa que en beguis més del compte; perfecte
Read more

9 març, 2014

AMANIDA DE LLENTIES

AMANIDA DE LLENTIES
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Pot de llenties – Pastanaga tallada – Pebrot verd – Enciam variat – Ceba – Formatge indiferent PREPARACIÓ: Rentar bé l’amanida i tallar-la a trossos petits. La introduirem dins d’un bol. Seguidament tallem la ceba a trossos petits i també el pebrot verd. Juntament amb això, la pastanaga, el formatge tallat i
Read more

2 març, 2014

CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB PARMESÀ

CARPACCIO DE CARBASSÓ AMB PARMESÀ
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

  PREPARACIÓ: – Un carbassó (dues persones) – Formatge parmesà – Mel – Mitja llimona – Vinagre balsàmic PREPARACIÓ: Tallar els carbassons finets, si podem amb l’ajuda d’una mandolina. Els anirem col.locant amb una safata de forn i sobretot al damunt de paper de forn. Quan tinguem la quantitat desitjada els posarem 5 minuts al
Read more