Archives : febr.-2014

    Home / 2014 / febrer
28 febrer, 2014

CONILL A L’ALL

CONILL A L’ALL
Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Conill – Alls – Una fulla de llorer – Got de vi blanc o Brandy PREPARACIÓ: El conill a l’allet és un dels plats clàssic de conill. Rentem bé el conill, el salem i empebrem per les dues bandes. Agafem els alls i amb la pell i tot els aixafem amb el
Read more

27 febrer, 2014

CAFÈ RESTAURANT DE JAIME BERIESTAIN

CAFÈ RESTAURANT DE JAIME BERIESTAIN
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

  Local situat a prop del Passeig de Gràcia, és restaurant i cafè. Encapçalat per l’interiorista chilè Jaime Beriestan, al costat de la seva botiga al carrer Pau Claris. El local és preciós, amb una decoració amb influència francesa i elegant. Atrau persones interesants i sofisticades. Ple de bons detalls, poca il.luminació, música relaxant i
Read more

27 febrer, 2014

RESTAURANT EL PECAT AL BORN

RESTAURANT EL PECAT AL BORN
Comments : 1 Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

El Pecat està situat al Born, al costat de la catedral de Santa Maria del Mar, amagat entre parets antigues i humides.   Encapçalat pel jove cuiner Javi Moreno d’el Celler de Can Roca, és un restaurant petit i acollidor, amb un toc d’elegància, recomano reservar. Plats treballats encara que la carta és escueta, el
Read more

23 febrer, 2014

CALÇOTS ARREBOSSATS

CALÇOTS ARREBOSSATS
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Calçots – Salsa romesco (de pot) – Farina PREPARACIÓ Els calçots són unes cebes poc bulboses i suaus que es calcen a mesura que creixen. Sobre l’origen del calçot hi ha diverses versions però la més coneguda és la que atribueix a en Xat de Benaiges, un camperol que va viure a Valls a la fi del
Read more

23 febrer, 2014

LLOBARRO AL FORN

LLOBARRO AL FORN
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Llobarros frescs – Tomàquets xerry – Una llimona – Alls – Vi blanc – Pebre vermell PREPARACIÓ: Vàrem demanar a la peixatera que ens deixés oberts els llobarros, així que a dins d’ells, hi col.locarem les rodanxes de llimona. En una safata per anar al forn els introduïm, tallem els alls i
Read more

22 febrer, 2014

RESTAURANT LA PARRA A SANTS

RESTAURANT LA PARRA A SANTS
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

Situat al barri de Sants, un restaurant entranyable. Entres i deixes a fora la ciutat de Barcelona per a traslladar-te a la muntanya, a una masia autèntica. Un toc rústic, acollidor, de cuina catalana. El local era una antiga fonda on els carros feien parada per a anar cap a València. Té una terrassa coberta, antic
Read more

16 febrer, 2014

COSTELLES DE PORC A LA SIDRA

COSTELLES DE PORC A LA SIDRA
Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Quatre costelles de porc (2 persones) – 250 ml de sidra – Una patata gran o dues petites – Una ceba – Herbes provençals – Alls PREPARACIÓ: Preecalentar el forn a 160 graus i posar oli a la safata que utilitzarem per anar al forn. Rentar, pelar i tallar la patata a
Read more

16 febrer, 2014

CAN TORRECA A TERRASSA

CAN TORRECA A TERRASSA
Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

  Situat a Terrasa, fusiona la cuina casolana catalana amb espectacles, música en directe i art. Rústic, amb tènue il.luminació, consta d’una planta baixa i una bodega subterrània.   A la carta hi trobem especialitats en fondues, amanides originals, torrades curioses, patés artesanals, surtits d’embotits i formatges selectes i internacionals.  La nostre selecció va ser:
Read more

15 febrer, 2014

LLUÇ A LA SALSA VERDA

LLUÇ A LA SALSA VERDA
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Lluç – Un got o dos de caldo de peix – Un got de vi blanc – 4 alls – Farina – Julivert – Guarnició al gust: gírgoles PREPARACIÓ: El lluç és un dels peixos més habituals en la nostra dieta i les seves aplicacions culinàries són gairebé infinites (a Espanya es
Read more

10 febrer, 2014

SARDINES FREGIDES

SARDINES FREGIDES
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: – Sardines fresques – Farina PREPARACIÓ: La sardina (Sardina pilchardus) és un peix pelàgic, és a dir, que viu allunyat de les costes. Viatja per les diferents capes d’aigua i té un contingut de greix elevat que l’identifica com a peix blau. Dins la seva mateixa família, hi trobem els seitons o anxoves
Read more

9 febrer, 2014

TROSSOS VELLS

TROSSOS VELLS
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

  D.O. Montsant. Carinyena, Garnatxa negra, Syrah. Servit entre 16-18 graus. Ampolla elegant, amb tap de suro personalitzat i de qualitat. Vi de color cirera fosc de bona capa i llàgrima preciosa, en gotes fines, de gama alta. Fruita negra madura dolça pel roure francès, deliciosa, però no licorosa ni confitada, una expressió que sovint
Read more

7 febrer, 2014

TAVERNA ONOFRE AL GÒTIC

TAVERNA ONOFRE AL GÒTIC
Comments : 2 Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

Restaurant situat al Gòtic. No a l’abast dels turistes, almenys sopant ahir la clientela era de Barcelona. Des de fora sembla un bar petit amb una botiga on venen vins i altres delicatessen però no un restaurant. És petit i ben decorat, els propietaris són amables i sona bona música de fons.       
Read more