Archives : nov.-2013

    Home / 2013 / novembre
24 novembre, 2013

ARRÒS NEGRE

ARRÒS NEGRE
Posted in : Arrossos on by : Sílvia Molina

    INGREDIENTS: – Arròs (300 gr, dues persones) – Una sèpia i dos calamars – Dos sobres de tinta negra – 1 L de brou de peix – Ceba i alls – 2 tomàquets – Un pebrot vermell – Pebre vermell PREPARACIÓ: Comencem tallant la sèpia i els calamars a trossos petits i en
Read more

17 novembre, 2013

BACALLÀ AL PIL-PIL

BACALLÀ AL PIL-PIL
Comments : 2 Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Dos lloms de bacallà dessalat – 3 alls – Bitxo – Espàrrecs verds per la guarnició PREPARACIÓ: Escalfar oli en una paella, un cop calent hi poserem els tres alls pelats i tallats a làmines i el bitxo. Ho deixem coure però evitant que es cremin, els retirarem i reservem en un plat.
Read more

16 novembre, 2013

TRUITA DE RIU AMB PERNIL

TRUITA DE RIU AMB PERNIL
Comments : 3 Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS (4 pers.): – 4 truites de riu – 40 gr de pernil salat – Api – 80 gr de formatge de cabra – Un got de llet – Vi blanc PREPARACIÓ: Comencem tallant l’api a trossets i farcirem l’interior de la truita amb ell i amb el pernil, salpebrem. Tancar les truites amb l’ajuda
Read more

16 novembre, 2013

ALVOCATS FARCITS

ALVOCATS FARCITS
Comments : 2 Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS (4 pers.): – 4 alvocats – 6 palets de cranc – Una llauna de tonyina – 2 ous – Maionesa – Tomàquet fregit PREPARACIÓ: Obrim els alvocats pel mig amb un ganivet, procurant que quedin dues meitats iguals i hi treiem la polpa amb una cullera posant-la a un bol. Amb una forquilla ho
Read more

10 novembre, 2013

CALAMARS FARCITS DE CARN I BOLETS

CALAMARS FARCITS DE CARN I BOLETS
Comments : 2 Posted in : Carn, Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Calamars frescos i intentem que siguin grans – Carn picada mixta – Barreja de bolets – Una ceba i alls – 4 tomàquets madurs – Brou de peix – Dues fulles de llorer – Una cullera de farina PREPARACIÓ: Netejar els calamars, en aquest cas la peixateria em va avançar la feina i
Read more

10 novembre, 2013

MIL FULLES DE FOIE I POMA

MIL FULLES DE FOIE I POMA
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Foie – Poma – Ceba  poxada – Sucre morè PREPARACIÓ: Tallar la ceba a juliana i posar-la a foc lent amb una paella amb oli i una mica de mantega. Quan ho tinguem apunt ho reservem i anem amb les pomes. Les pelem, treiem el cor i les fem a rodanxes. Les posarem
Read more

9 novembre, 2013

RESTAURANT TOTO A BARCELONA

RESTAURANT TOTO A BARCELONA
Comments : 1 Posted in : Restaurants a Barcelona on by : Sílvia Molina

  TOTO, Situat a L’eixample dret en un maravellós local decorat per Lázaro Rosa-Violán amb cuina de brases a la vista de Quim Casademont. Cuina moderna d’arrel italiana amb productes de proximitat. La jove chef es diu Silvia Calierso i prové del famós Restaurant Chez Panisse de San Francisco.     Té un gran espai,
Read more

9 novembre, 2013

OCHO PATAS

OCHO PATAS
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

Do Rias Baixas, Albariño 100%. Servit entre 8-10 graus. Al nas, amb copa parada apareixen suaus notes de cítric, flors blanques, fruita madura i records minerals. A la boca es mostra ampli, voluptuós, amb bona acidesa i lleuger amargor. Es agradable i jugós. Preu aproximat 10,28 euros.

5 novembre, 2013

CULLERA DE MEL I MATÓ

CULLERA DE MEL I MATÓ
Comments : 1 Posted in : Aperitius on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Mató – Mel – Foie – Ceba cruixent PREPARACIÓ: Posar el foie una mica al congelador per a poder fer els encenalls millor. Posar dins la cullera una mica de mató amb un fil de mel. Seguidament afegim el cruixent de ceba i damunt els encenalls de foie amb un ratllador. Ho preparem
Read more

3 novembre, 2013

AMANIDA DE MAGRANA, FIGUES, FOIE I SORPRESA

AMANIDA DE MAGRANA, FIGUES, FOIE I SORPRESA
Comments : 1 Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Amanida – Magrana – Figues – Foie – Ceba – Formatge de cabra PREPARACIÓ: He utilitzat un aro per anar introduint els ingredients. Fulles d’amanida, ceba, un tall de formatge de cabra (que és la sorpresa de l’amanida), hi afegim per tapar-ho més fulles, les figues i ratllem el foie pel damunt. Retirem
Read more

3 novembre, 2013

AMANIDA AMB FORMATGE BLAU I MAGRANA

AMANIDA AMB FORMATGE BLAU I MAGRANA
Comments : 1 Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Amanida – Magrana – Formatge blau – Ceba PREPARACIÓ: He utilitzat un aro però realment no caldria ja que es desmonta ràpidament quan el treus. Posar l’amanida, la ceba i la magrana. Treure l’aro i afegir els trossets petits de formatge blau. Amanir al gust! Avui estrenem la meva última adquisició de platets