Archives : set.-2013

    Home / 2013 / setembre
29 setembre, 2013

PASTÍS DE POMA

PASTÍS DE POMA
Comments : 1 Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Dos iogurts naturals – Farina – Sucre – Oli d’oliva – Ratlladura d’una llimona – Dues o tres pomes si són petites – Un sobre i mig de llevat PREPARACIÓ: Barrejar en un bol els iogurts naturals i reservar el recipient ja que és el que utilitzarem per a preparar els demés ingredients.
Read more

29 setembre, 2013

PASTA AMB BOLETS

PASTA AMB BOLETS
Posted in : Pasta on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Pasta de la marca Setaro – Barreja de bolets deshidratats – All – Tomàquet – Ceba PREPARACIÓ: Per a fer aquest tipus de pasta hi hem de posar més aigua de la normal. Mentres bull, els bolets els posarem a un bol amb aigua. La salsa és ben senzilla; tallar ben petita la
Read more

23 setembre, 2013

SALMÓ AMB SALSA DE TRUFA

SALMÓ AMB SALSA DE TRUFA
Comments : 2 Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Supremes de salmó sense espines – Ceba – Espàrrecs verds per acompanyar – Trufa – Nata líquida – Vi blanc – Mostassa – Farina PREPARACIÓ: Posar les supremes del salmó individualment amb paper d’alumini, abans de tancar-les hi posarem sal i pebre. Ho posarem al forn a 185-190 graus durant 15-20 minuts. Mentrestant
Read more

17 setembre, 2013

DAUS DE SALMÓ AMB SOJA I PEBROTS

DAUS DE SALMÓ AMB SOJA I PEBROTS
Comments : 1 Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Daus de salmó – Pebrot vermell i verd – Soja – Sèsam PREPARACIÓ: Primer de tot he preparat els pebrots. Els he tallat a tires i posat a la paella, retirar. En una altre paella per no agafar el gust als pebrots, quan l’oli estigui calent hi tirarem els daus de salmó. En
Read more