Archives : ag.-2013

    Home / 2013 / agost
25 agost, 2013

AMANIDA DE PATATA

AMANIDA DE PATATA
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Patates – Pebrots del piquillo – Tonyina – Ceba – Mesclum d’enciams PREPARACIÓ: Primer de tot he fet una vinagreta amb aquests ingredients: dues culleres d’oli d’oliva verge extra, una cullera de vinagre de mòdena, mitja cullera de mel i sal-pebre. Bulir les patates pelades i les tallem a daus. Quan les tinguem
Read more

17 agost, 2013

CIGRONS AMB ESPINACS

CIGRONS AMB ESPINACS
Comments : 1 Posted in : Llegums on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Pot de cigrons cuits – Bossa d’espinacs – Alls – Aro per emplatar PREPARACIÓ: Posar a la paella amb oli els alls tallats o sencers com preferiu. Rentar bé les fulles d’espinacs i treure la part més dura. Afegir-los a la paella, sal i pebre, i per últim incorporem els cigrons. Emplatar que
Read more

15 agost, 2013

CULLERA DE PERNIL IBÈRIC

CULLERA DE PERNIL IBÈRIC
Comments : 1 Posted in : Aperitius on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Pernil ibèric – Tomàquet PREPARACIÓ: Tant senzill i tant fi pel nostre paladar. Evidentment necessitem un pernil ben bo. Dins la cullera hi ratllarem tomàquet, hi afegim oli d’oliva i tallem trossos de pernil ibèric. Mmmmm…!

15 agost, 2013

LLOBARRO A LA PLANXA

LLOBARRO A LA PLANXA
Comments : 1 Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – LLobarros – Alls – Bitxos PREPARACIÓ: Posar a la planxa un raig d’oli i quan estigui ben calent incorporar-hi els llobarros. Mentrestant en una paella amb oli hi posem els alls tallats i els bitxos. El peix li posarem sal i pebre i esperarem a que estigui ben fet per afegir els alls
Read more

15 agost, 2013

TORRADA DE CARPACCIO DE VEDELLA AMB FOIE

TORRADA DE CARPACCIO DE VEDELLA AMB FOIE
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Pa rodó – Tomàquet – Carpaccio de vedella – Foie – Formatge parmesà – Mostassa antiga PREPARACIÓ: Partir el pa per a la meitat de manera que podrem fer dues torrades. Torrar-les a la torradora i hi suquem el tomàquet. Seguidament sobre la torrada hi posem una mica de mostassa, el carpaccio, el
Read more

15 agost, 2013

DAUS DE TONYINA AMB SOJA

DAUS DE TONYINA AMB SOJA
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Daus de tonyina – Soja – Sèsam PREPARACIÓ: En una paella posar un raig d’oli i quan sigui ben calent tirar-hi els daus de tonyina. Els marcarem per cada costat deixant que quedi una mica cru. Retirar-los i posar-los en una safata. Seguidament a la mateixa paella hi posarem oli, dues cullerades de
Read more

4 agost, 2013

CREMA DE CARBASSA

CREMA DE CARBASSA
Posted in : Cremes on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Ceba – Carbassa – Nata – Pebre i sal PREPARACIÓ: Començarem tallant la ceba, en una olla amb oli i al foc lent deixarem que es vagi poxant. Mentrestant, pelem i tallem la carbassa, en trossos petits quan tinguem la ceba apunt la posarem a la olla també. Escalfarem aigua fins que bulleixi
Read more