Archives : jul.-2013

    Home / 2013 / juliol
31 juliol, 2013

SALMOREJO

SALMOREJO
Posted in : Cremes on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Tomàquets madurs – Un dent d’all – Pa (preferiblement del dia anterior) – Pernil per a la decoració – Un ou per a la decoració – Oli, sal i vinagre xerès PREPARACIÓ: Pelar els tomàquets, tallar-los i posar-los a la batedora juntament amb el dent d’all. Ho triturem i seguidament afegim l’oli, el
Read more

30 juliol, 2013

BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALLIOLI

BACALLÀ AMB MUSELINA D’ALLIOLI
Comments : 2 Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Bacallà al punt de sal – Allioli – Patates – Ceba caramelitzada – Farina PREPARACIÓ: Marquem el bacallà amb la farina i el posem a la paella pocs minuts. Seguidament el col.locarem al forn prèviament preescalfat, i al damunt del bacallà hi posarem l’allioli que en el nostre cas el vàrem comprar fet.
Read more

30 juliol, 2013

MENGANITO

MENGANITO
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

Rueda, Verdejo 100%. Servit a 15 graus. Color groc net i brillant, amb reflexos verds. Notes afruitades, records a fruita tropical i anís. A la boca és fresc i balsàmic.  Apart de la fruita deixa un gust amarg al final a causa del tipus de raïm verdejo. Preu aproximat 5,66€.