Archives : juny-2013

    Home / 2013 / juny
30 juny, 2013

FILET MIGNON

FILET MIGNON
Comments : 2 Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Filet de vedella – Xalotes – Vi negre – Caldo de carn – Patates PREPARACIÓ: Tallem les xalotes i les fregim en una cassola amb oli. Hi afegim el vi que el deixem reduir a la meitat. A continuació el caldo que també el deixarem reduir fins que la salsa espessi. Colem la
Read more

16 juny, 2013

ORADA AL FORN

ORADA AL FORN
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Orades – Patates – Ceba – Tomàquets – Llimona – Alls i julivert – Vi blanc – Pebre vermell dolç PREPARACIÓ: Posem a escalfar el forn a 190-200 graus. Netegem i pelem les patates. Les tallarem a rodanxes grosses. Les col.loquem a la safata pel forn, hi tirem un bon raig d’oli, sal
Read more

9 juny, 2013

XATÓ AMB CRUIXENT DE PASTA DE FILO

XATÓ AMB CRUIXENT DE PASTA DE FILO
Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Pasta de filo – Escarola – Bacallà dessalat – Anxoves – Tonyina/ventresca – Olives arberquines – Salsa xató PREPARACIÓ: El xató és un plat típic de la zona del Garraf i del Penedès. Primerament prepararem el cruixent ja que després l’hem de deixar refredar. Agafar la pasta de filo i pintar-la amb la
Read more

9 juny, 2013

PASTA DE FILO AMB POMA I FOIE

PASTA DE FILO AMB POMA I FOIE
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Poma – Foie – Pasta filo – Mantega PREPARACIÓ: Tallar en parts iguals les fulles de la pasta, hem de posar per a cada tros tres capes. Un cop tallades, posarem la mantega al microones i quan es desfaci pintarem cadascuna de les capes. A sobre d’elles, hi ratllarem poma i afegirem trossets
Read more

8 juny, 2013

FELICITATS OSUKAA!

FELICITATS OSUKAA!
Comments : 1 Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – 4 galetes Maria – Cacau en pols – Llet – Xocolata per fondre – Nata montada – Maduixes PREPARACIÓ: Escalfarem la llet amb cacau una mica i les galetes Maria les banyarem. Deixar-les reposar. Anar tallant les maduixes a trossets finets allargats ja que les posarem entre galeta i galeta. Reservar-ne una per
Read more

8 juny, 2013

LUNA CRECIENTE

LUNA CRECIENTE
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

Do Rias Baixas, Albariño 100%. Servit a 6 graus. Aroma de flors blanques, expressiu i notes tropicals. A la boca saborós, afruitat, bona acidesa i equilibrat. Bona i molt agradable entrada, és molt fresc, divertit i fàcil de beure. Preu aproximat 7,01€.  

8 juny, 2013

FARFALLE MARINERA

FARFALLE MARINERA
Comments : 2 Posted in : Pasta on by : Sílvia Molina

  INGREDIENTS: -Farfalle – Cloïses – Alls i julivert fresc – Xocos – Llagostins – Vi blanc PREPARACIÓ: Les cloïses les tenim en aigua desde el dia anterior i li anem canviant amb aigua nova. Netegem els llagostins i xocos, i a la paella el primer que introduirem seran els xocos amb els alls i
Read more

2 juny, 2013

IDOIA NEGRE 2010

IDOIA NEGRE 2010
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

DO Catalunya; Syrah, Garnacha, Cabernet Sauvignon. Servit entre 15 -17 graus. Color cirera picota, reflexos granates. Aromes de fruita vermella madura, tabac, espècies dolces. A la boca és fresc, golós i intens, amb bona càrrega afruitada i equilibrat. Preu aproximat 10,03€.    

2 juny, 2013

EL JARDIN DE LUCIA

EL JARDIN DE LUCIA
Posted in : Vins on by : Sílvia Molina

DO Ries Baixes, Albariño 100%. Servit entre 10-12 graus. Color groc pàlid brillant i una fina llàgrima abundant. Destaca una fresca fruita blanca (peres) i fruita amb matissos cítrics. Una fresca i agradable entrada, suau recorregut dels cítrics amb la fruita blanca madura, bona acidesa, ben perfilat amb tocs amargs. Preu aproximat 12,90€.