Archives : maig-2013

    Home / 2013 / maig
26 maig, 2013

BROWNIE

BROWNIE
Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – 3 ous – 100gr de sucre – 60 gr de farina – Vaina de vainilla – 225 gr de xocolata – 85 gr de mantega PREPARACIÓ: Precalentar el forn a 180 graus. Desfer a una cassola la xocolata amb la mantega. Mentrestant a un bol hi tirem els ous amb el sucre, una
Read more

26 maig, 2013

PORTOBELLO FARCITS DE TRUITA

PORTOBELLO FARCITS DE TRUITA
Comments : 2 Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Xampinyons Portobellos – Patates – Ceba – Ou PREPARACIÓ: Tallar ben petita la ceba i les patates. Posar-les a foc mig a la paella fins que siguin daurades i reservar. Buidarem el xampinyó i el netejarem perquè estigui apunt per tirar la barreja. Abans d’introduir la barreja, passar una mica per la paella
Read more

23 maig, 2013

OUS FARCITS

OUS FARCITS
Comments : 2 Posted in : Ous on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Ous – Tomàquet fregit – Maionesa – Llauna/es de tonyina – Pebrot en conserva/olives per a la decoració PREPARACIÓ: Bullim els ous deu minuts i els deixem refredar. Els pelem i tallem allargats. Separem el rovell i en reservem la meitat per a la decoració. L’altre meitat de l’ou anirà a un bol,
Read more

20 maig, 2013

ARRÒS AMB VERDURES

ARRÒS AMB VERDURES
Comments : 2 Posted in : Arrossos on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Arròs – Dos tomàquets madurs ratllats – Pebrot vermell i verd – Bolets/ceps/xampinyons – Ceba i alls – Brou de pollastre o aigua PREPARACIÓ: Primerament picar la ceba i els alls i posar-los a la paella amb un raig d’oli. Mentrestant posarem en aigua els ceps/bolets ja que els nostres éren deshidatats. Quan
Read more

19 maig, 2013

LLENGUADO AMB REFREGIT D’ALLS

LLENGUADO AMB REFREGIT D’ALLS
Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Llenguado fresc – Alls – Vinagre de xerès   PREPARACIÓ: Pelem i tallem els alls en làmines fines. Daurem els alls en oli d’oliva sense que es cremin, començant amb l’oli fred i després a foc lent. Retirarem els alls i quan l’oli hàgi reposat, hi afegim una mica de vinagre de xerès
Read more

12 maig, 2013

PASTIS DE TONYINA

PASTIS DE TONYINA
Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Pa de motlle allargat sense crosta (tres llesques) – Dues llaunes de tonyina – Ceba – Maionesa – Tomàquet fregit – Pebrot vermell – Enciams variats – Dos ous bullits PREPARACIÓ: Agafarem tres bols; en un hi posarem la tonyina, ceba tallada ben petita i maionesa. A l’altre el tomàquet fregit i al
Read more

12 maig, 2013

AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA

AMANIDA D’ESPINACS AMB FORMATGE DE CABRA
Comments : 1 Posted in : Amanides on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Espinacs – Formatge de cabra – Pera – Anous – Torrades de pa torrat – Crema en vinagre de mòdena PREPARACIÓ: Tallar els espinacs en trossets més petits i col.locar-los amb forma al plat que farem servir. Agafem la pera, la pelem i fem talls allargats. Afegim les anous, tirem la sal i
Read more

11 maig, 2013

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE MADUIXA

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE MADUIXA
Comments : 2 Posted in : Postres on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Un paquet de galetes Maria – 75 gr de mantega – 0,5 litres de nata per a muntar – Una terrina de formatge cremós (Philadelphia) – 200-250 gr de sucre – Gelatina de llimona (2) – Melmelada de maduixa PREPARACIÓ: Primer de tot triturarem les galetes Maria, hem de fondre la mantega en un got dins el
Read more

5 maig, 2013

MOUSSAKA

MOUSSAKA
Comments : 1 Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Una Albergínia – Ceba – Alls – Albahaca, menta – Tomàquet fregit – Vi blanc – 200 gr de carn picada mixta – Formatge parmesà – Beixamel; llet, farina, mantega, nou moscada, ous PREPARACIÓ: Primer de tot tallarem l’albergínia en horitzontal, talls d’un cm aprox i les posarem amb sal a reposar durant
Read more

5 maig, 2013

IOGURT DE FOIE I POMA

IOGURT DE FOIE I POMA
Comments : 1 Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

INGREDIENTS: – Dos iogurts grecs – 200gr de foie – Dues pomes verdes – Sucre morè – Mantega PREPARACIÓ: Pelem i tallem les pomes a daus petits, i les posem a la paella amb la mantega. Hi afegim el sucrè morè per intentar caramel.litzar-les. Mentrestant a un bol hi posem el foie a temperatura ambient,
Read more