Home / Entrants / PORTOBELLO FARCITS DE TRUITA
26 maig, 2013

PORTOBELLO FARCITS DE TRUITA

Comments : 2 Posted in : Entrants on by : Sílvia Molina

IMG_2283INGREDIENTS:

– Xampinyons Portobellos

– Patates

– Ceba

– Ou

PREPARACIÓ:

Tallar ben petita la ceba i les patates. Posar-les a foc mig a la paella fins que siguin daurades i reservar. Buidarem el xampinyó i el netejarem perquè estigui apunt per tirar la barreja. Abans d’introduir la barreja, passar una mica per la paella el xampinyó. La barreja consistirà en barrejar l’ou amb les patates i ceba. Omplirem els xampinyons i els posem al forn a temperatura 180 graus durants uns 20 minuts, anem controlant. Ha sorprès a tots els convidats i estan boníssims.

IMG_2263 IMG_2268 IMG_2269 IMG_2273 IMG_2274

2s COMMENTS

2 thoughts on : PORTOBELLO FARCITS DE TRUITA

  • maig 26, 2013 at 7:22 pm

    Quina bona pinta!!!! Crec que aixó ho faré aviat, jeje… ja tinc pensat fins i tot el día, jeje…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *