Home / Peix / LLENGUADO AMB REFREGIT D’ALLS
19 maig, 2013

LLENGUADO AMB REFREGIT D’ALLS

Posted in : Peix on by : Sílvia Molina

IMG_2181INGREDIENTS:

– Llenguado fresc

– Alls

– Vinagre de xerès

 

PREPARACIÓ:

Pelem i tallem els alls en làmines fines. Daurem els alls en oli d’oliva sense que es cremin, començant amb l’oli fred i després a foc lent. Retirarem els alls i quan l’oli hàgi reposat, hi afegim una mica de vinagre de xerès per obtenir el refregit d’alls. El reservem.

Cuinar el peix al seu punt de sal a la planxa, ha de quedar daurat. Servir el peix al plat i repartir al damunt el refregit i les làmines d’all fregit. És una recepta fàcil que vaig llegir al llibre d’en Ferran Adrià! Bon profit

IMG_2173 IMG_2174 IMG_2175 IMG_2179

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *