Home / Carn / MOUSSAKA
5 maig, 2013

MOUSSAKA

Comments : 1 Posted in : Carn on by : Sílvia Molina

IMG_2095 - Copy

INGREDIENTS:

– Una Albergínia

– Ceba

– Alls

– Albahaca, menta

– Tomàquet fregit

– Vi blanc

– 200 gr de carn picada mixta

– Formatge parmesà

– Beixamel; llet, farina, mantega, nou moscada, ous

PREPARACIÓ:

Primer de tot tallarem l’albergínia en horitzontal, talls d’un cm aprox i les posarem amb sal a reposar durant tres quarts d’hora perquè deixin anar l’aigua. Pelem i tallem l’all i la ceba, ho posem a foc lent a la paella amb oli d’oliva, sal i pebre fins que quedi ben transparent.

Mentrestant fem la beixamel al gust, barrejant mantega, farina, llet, sal i pebre amb nou moscada. La deixem refredar i més tard la barrejarem amb dos ous.

Afegim la carn picada a la paella on tenim la ceba i l’all, tornem a posar sal, pebre, albahaca i menta. Quan la carn està ben feta, hi tirem una copa de vi blanc i el tomàquet fins que es redueixi i quedi molt poc líquid.

Retirem la sal a l’albeginia amb aigua freda i les sequem amb un paper de cuina. Fregim els trossets. És hora d’anar mesclant els dos ous amb la beixamel i ja la tenim apunt. Ja podem montar els plats! A la capa d’abaix hi podem els trossos d’albergínia, a sobre la carn, una altre capa d’albergínia, la beixamel i a dalt de tot el formatge parmesà. Ho introduirem al forn durant 40 minuts a 150 graus.

Plat recomanat!

IMG_2082 IMG_2084 IMG_2085 IMG_2086 IMG_2087 IMG_2088 IMG_2090 IMG_2091 IMG_2097

1 COMMENT

One thought on : MOUSSAKA

  • maig 7, 2013 at 7:07 pm

    parece que lo hayas hecho toda la vida ,FELICIDADES ,bsito mameta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *